Truc: invitatii scumpe la preturi ieftine

Alegerea invitatiei perfecte pentru nunta este un proces laborios care necesita timp si o investitie destul de costisitoare. Desi acestea nu par atat scumpe atunci cand sunt calculate individual, la achizitionarea a mai mult de 100 de exemplare, lucrurile se pot schimba semnificativ. Pe langa toate acestea, si gasirea designului perfect poate fi un adevarat efort pentru multi dintre noi, din moment ce piata abunda de modele si forme tot mai diversificate. Tocmai din acest motiv, alegerea modelului perfect de invitatii nunta poate duce adesea la controverse si ganduri indoielnice. Oare stilurile metalice si stralucitoare pot avea un impact pozitiv asupra invitatilor? Un format mai clasic poate salva niste aparente?

Din fericire, casatoria este singurul moment din viata ta cand poti sa iei practic orice decizie doresti, fara sa iti pese de parerile celor din jur. In fond, tu esti cea care trebuie sa se simta speciala iar alegerile tale nu trebuie sa se conformeze presiunilor parintilor sau a persoanelor din jur. Prin urmare, nu trebuie sa investesti o avere pe hartii lucioase si modele pretentioase atunci cand alegi invitatii nunta, doar pentru a-i multumi pe cei din jur. Cateva trucuri simple sunt suficiente pentru a alege cele mai frumoase invitatii, la cele mai avantajoase preturi.

Indiferent daca preferi nuantele de argintiu, auriu sau pe ambele, acest stil de invitatie de nunta este reprezentantul principal al decentei si al rafinamentului. Insertiile metalice sunt si ele destul de populare, dar nu intr-atat incat sa devina omniprezente. In timp ce aceste invitatii par a fi extravagante si ele pot ajunge sa coste destul de mult. Alegand modele mai simple, dar in aceeasi nuanta de culori, iti poate salva la final o buna parte din economii. Daca vrei sa pastrezi invitatiile simple, dar uimitoare in acelasi timp, poti utiliza litere metalice doar pentru monograme, informatii referitoare la nume si locatie. Acest lucru nu numai ca este superb, dar este, de asemenea, si extrem de accesibil.

O alta optiune clasica, dar plina de farmec este folosirea unei variatii mai subtile si plina de stil in alegerea invitatiilor de nunta. Insertiile realizate din materiale sclipitoare sunt, din nou, o pata subtila de mare lux, fara a parea ca un anunt pentru vizita reginei. Formal, dar si personalizat totodata, este usor sa folosim acest look in nunate de argintiu sau auriu, picurat in partea de sus si/sau jos a invitatiilor de nunta. Aceasta este o alegere buna, in special daca ai de gand sa sarbatoresti ceremonia de seara cu lumini suspendate sau sub cerul liber plin de stele.

Pentru ca nunta este una dintre cele mai interesante ceremonii, invitatiile sugereaza cat de minunat si important va fi evenimentul. Asadar, alegerea unor invitatii nunta potrivite evenimentului si tematicii nu numai ca vor intregi evenimentul, dar vor da si un plus de rafinament intregii ceremonii.

No comments:

Post a Comment