Eu si soferia - baba si mitraliera

Mi-ar placea la nebunie zic eu, sa conduc. Insa sincer daca as iesi pe strazi cred ca s-ar produce un mare dezastru. Nu ma intelegeti gresit insa tind sa cred ca unele aventuri trebuiesc traite in viata si imi place cel putin la volan sa simt adrenalina. Marele meu ghinion e ca am permisul de sapte ani si nu am mai condus de sase, pe motivul ca nu am si eu o blestemata de masina, oricat de harb ar fi ea, care sa imi stea la scara si sa ma astepte, macar atunci cand ploua. Ca sincer pe soare nu as scoate-o decat daca ar fi decapotabila.

As zice si eu ca un copil “Daca mi-ai da Doamne - Doamne…!” desi Dumnezeu nu-ti baga in traista si nici macar nu iti scoate in drum. Cand am condus vreme de un an, am fost tare buna, desi se zice contrariul despre femei. Chiar daca la primele incercari am cam blocat cateva intersectii si o data pe un drum spre tara am intrat in ditamai curba cu a cincea. Ce conteaza?!

Ma gandeam impreuna cu iubitul meu sa ne mutam in Londra si sa ne luam o masina bengoasa, din aia clasica si sa conducem pe dreapta. Sa vezi acolo senzatie. Iar cand am gasit poza de mai jos, mi-a picat toata nebunia. In Bucuresti la un moment dat am fost martora unui episod auto incarcat la maxim chiar intr-o zona centrala.
Dar sincer uitandu-ma la capodopera de mai jos, nimic nu mi se mai pare imposibil. Poza e facuta in Suedia in anii 1967 cand au fost schimbate regulile de condus de pe stanga cu cele de condus pe dreapta. Poza e facuta in prima dimineata dupa schimbare:


No comments:

Post a Comment