Aranjamente florale pentru nunta in Bucuresti

Fiecare mireasa vrea ca nunta ei sa fie de neuitat, iar aranjamentele florale ar trebui sa reflecte acest lucru si sa fie in ton cu specificul evenimentului. Alegerea pe care o vei face va depinde, in principiu, de preferintele tale personale si de bugetul disponibil. Daca locuiesti in Bucuresti si nu ai inca o idee despre cum ar trebui sa arate aranjamentele florale de la nunta ta, iti recomandam sa apelezi la agentia Unique Decor. Pentru a oferi nuntii tale o atmosfera de vis, intra pe www.aranjamentefloralenunta.ro si alege dintr-o gama variata de aranjamente florale pentru nunta. Aici vei gasi, cu siguranta, buchetul de mireasa mult cautat sau aranjamentele florale potrivite pentru masa mirilor si pentru mesele invitatilor.

Iata cateva exemple de aranjamente florale pentru nunta realizate de Unique Decor 

Buchetul de mireasa. Atunci cand alegi un buchet de mireasa este foarte important sa decizi care este mesajul pe care vrei sa il transmiti. Astfel, va trebui sa tii cont de tipul de flori, de combinatiile de culori si texturi si de marimea sau forma buchetului. Buchetul de mireasa se poate asorta foarte bine cu rochia, intr-o relatie de contrast sau complementaritate.
 Aranjamente florale pentru masa mirilor. Aranjamentul floral pentru masa mirilor va fi intotdeauna o piesa deosebita si va reprezenta un accent prin care masa se va distinge fata de celelalte din salonul in care are loc evenimentul nuntii. Acest aranjament floral va depinde in mod direct de restul decoratiunilor si de tematica petrecerii.

 Aranjamentele florale pentru mesele invitatilor. Fara indoiala, cele mai importante elemente decorative din salonul in care are loc petrecerea nuntii sunt aranjamentele florale pentru mesele invitatilor. Aceste piese sunt cele ce ofera atmosfera speciala, specifica unei nunti. Aceste aranjamente florale pot fi simple sau spectaculoase, in functie de preferinte.

 

Lumanarile de nunta. Pe langa buchetele de mireasa sau de nasa, o alta piesa decorativa centrala este aranjamentul floral pentru lumanarile de nunta. In traditia noastra, aceste lumanari reprezinta un accesoriu obligatoriu oricarei cununii religioase. Pentru a pastra o armonie compozitionala, acest aranjament floral trebuie sa fie alcatuit din aceleasi flori folosie pentru buchetul miresei.

Aranjamentele florale pentru masini. Orice nunta va fi insotita de un alai de automobile, ce vor purta o piesa de aranjament floral, pentru a marca participarea la fericitul eveniment. Fie ca mirii se vor deplasa cu masina personala sau vor inchiria o limuzina, aranjamentul floral va oferi un plus de eleganta si stil. Comanda un aranjament floral personalizat de la agentia Unique Decor!

1 comment: