Sanatatea parului tau se mentine mai usor cu un sampon Wella original

Wella este cea mai mare companie de cosmetice si produse ingrijire a parului din lume, comercializand cele mai bune cosmetice profesionale pentru doamnele care vor sa isi transforme complet diversele aspecte ale infatisarii lor. Gama de sampoane Wella este recunoscuta in lume pentru calitatile sale deosebite si pentru ingredientele naturale de cea mai buna calitate, atent selectionate pentru a ajuta la regenerarea si intretinerea tuturor tipurilor de par.

La Allbeauty gasiti 18 tipuri de sampon original Wella natural, cu rezultate vizibile dupa aplicari regulate, pentru cele mai diferite tipuri de par si probleme care pot aparea la nivelul sau. Un sampon Wella pentru par vopsit le poate ajuta pe doamne si domnisoare sa aiba o culoare mai intensa a parului, iar firele de par sa fie stralucitoare si cu mai multa vitalitate. Parul devine moale, usor de pieptanat si foarte matasos si asta gratie prafului de diamante din interiorul samponului Wella.

Alt sampon Wella cu efecte miraculoase este samponul revitalizant fara sulfati sau parabeni si coloranti, care hidrateaza parul in profunzime si il hraneste pe intreaga lungime a sa-orice iritatie de la nivelul scalpului este calmata, cheratina din par fiind protejata de degradere. Samponul pentru parul matur Wella de la Allbeauty are in compozitia sa doar ingrediente naturale precum panthenol si karite, care lasa parul mai moale si mai usor de pieptanat sau de coafat. Parul uscat si deteriorat poate fi reparat rapid cu sampon Wella cu extract de matase, scalpul sensibil fiind si el protejat-are efect anti-inflamator si nu contine parfum. Se intampla sa existe si doamne cu par slabit si vulnerabil care nu mai stiu ce sa faca pentru a nu-si pierde parte din podoaba capilara.

Pentru ele exista pe allbeauty.ro un sampon special care protejeaza suprafata firului de par prin intermediul creatinei si extractului de Rooibos. In urma tratamentului cu acest sampon parul va redeveni neted, mai puternic, va straluci si va fi mai maleabil.

No comments:

Post a Comment