Vitralii decorative pentru interior si exterior

Ati reusit sa va construiti o casa intr-o zona rezidentiala si nu stiti ce tip de decoratiuni interioare si exterioare s-ar potrivi? Expertii DesignGlass, firma care se ocupa de comercializarea si confectionarea de vitralii decorative, va vin in ajutor cu o oferta variata de vitralii de toate marimile si formele, modele dintre cele mai aspectuoase, la cele mai mici preturi.

De ce sa alegeti vitralii decorative de la DesignGlass?

In primul rand, pentru ca sunt usor de intretinut, pot sa ofere efecte foarte frumoase in interior, odata cu trecerea luminii prin ele, sticla nu se matizeaza, este rezistenta si permite trecerea luminii in cantitatea necesara pentru a ilumina intreaga camera unde este plasat vitraliul. Din punct de vedere tehnic, vitraliile decorateive sunt facute din bucati de sticla colorata, simetrice si asimetrice, care creeaza o anumita forma ce poate fi personalizata in functie de nevoile si ideile proprietarului locuintei. Se potrivesc foarte bine oricarui stil arhitectural, modern sau clasic, pot sa fie montate usor, intretinerea lor e foarte simpla si presupune doar stergerea normala.

Vitraliile pastreaza mereu culoarea sticlei, pot sa fie folosite si la usi, ferestre, tavane, tablouri luminoase sau mese. Aceste vitralii decorative protejeaza incaparea de radiatiilor solare, rezista la intemperii si sunt foarte simplu de demontat in caz de nevoie-in plus, atrag si privirile celor care va viziteaza, avand un design mai deosebit decat o simpla fereastra. Tehnica legarii sticlei in bare de plumb, folosita de specialistii DesignGlass asigura o rezistenta si mai mare si o calitate superioara a modelelor obtinute in urma asamblarii bucatilor de sticla.

Toate modelele din catalog se realizeaza la cerere si pot fi personalizate, consultanta de specialitate e asigurata in cazul fiecarei comenzi, la fel ca si proiectarea vitraliilor. Daca in timp se dregradeaza, vitraliile pot sa fie restaurate sau reparate, indiferent ca sunt montate de firma sau sunt unele mai vechi. Pentru biserici sau cladiri publice se poate utiliza vitraliul artistic, care aduce un plus de eleganta si greutate incaperii unde este montat.

No comments:

Post a Comment