Cautati verighetele potrivite pentru nunta voastra? Le gasiti la Belatriz

In ziua nuntii, mirii trebuie sa aiba totul pregatit ca la carte, asa ca nici un detaliu nu trebui tratat cu superficialitate. Alegerea verighetelor este prima pe lista detaliilor care trebuie sa fie stabilite inca de la bun inceput. Pentru ca pe piata sunt foarte multe tipuri si modele de verighete din diverse materiale, alegerea lor se poate dovedi dificila.

Alegerea verighetelor pentru nunta

La Belatriz gasiti verighete simple sau cu model tematic, din argint de 925, din Thailanda, confectionate cu o atentie sporita la detalii pentru a pune in valoare personalitatea celor care le vor purta. In alegerea verighetelor pentru nunta trebuie sa fiti foarte atenti si la aceasta potrivire cu personalitatea dvs. si sa nu tineti cont de ce e la moda sau ce spun prietenii dvs. E foarte importanta si parerea fiecarui partener, deoarece, pana la urma, fiecare va purta mult timp verigheta si trebuie sa-i si placa. Daca nu sunteti siguri ce fel de verighete ar fi mai potrivite puteti sa aruncati un ochi pe site-ul oficial Belatriz, magazin online de bijuterii si accesorii pentru barbati si femei cu o experienta de peste 22 de ani.

Aurul merge cel mai bine la orice tinuta, asa ca aveti la dispozitie cele mai diverse tipuri de verighete, mai finute sau mai impunatoare, in functie de ceea ce cautati, intretinerea lor fiind foarte usoara pentru ca aurul nu se deterioreaza in timp. Placarea cu aur se face in conformitate cu cele mai noi standarde din domeniu, asa ca nu exista riscul degradarii stratului aplicat peste ani.

Verighete inscriptionate cu numele mirilor

La nevoie se pot inscriptiona cu numele mirilor si cu un mesaj de dragoste, se pot personaliza la un bijutier priceput. Conteaza foarte mult si marimea verighetelor, atat pentru conformatia degetului, cat si pentru confortul dvs., asa ca Belatriz a gandit o oferta bogata in care partenerii isi pot gasi acel model de verigheta la care au visat inca din prima zi cand au hotarat sa faca nunta. Nici latimea verighetei nu trebuie ignorata, ea trebuind sa respecte fizionomia degetelor. Verigheta prea mare poate sa raneasca degetele alaturate, se poate agata de haine si le poate deteriora si nici nu e prea estetica. La fel, daca e prea mica, verigheta poate sa duca la deformarea degetelui si la un aspect complet inestetic. Un alt aspect pozitiv al achizitionarii de verighete de calitate cu model unic este ca ele pot fi transmise si catre generatiile viitoare, valoarea lor sentimentala fiind de nepretuit.

No comments:

Post a Comment