Marturii nunta – pentru cea mai importanta zi din viata voastra

Invitatiile la nunta sunt tot o forma de marturie dar care se ofera inainte de ziua cea mare. In schimb, in ultima perioada se obisnuieste ca in timpul petrecerii de nunta sau chiar dupa nunta sa se ofere marturii nunta mult mai sugestive, care sa aduca cu adevarat aminte de marele eveniment. Este un gest simbolic, dar care va fi cu siguranta apreciat de catre invitati. E un semn ca mirilor chiar le pasa de cei care au venit la petrecere.

Marturii de nunta ce pot fi oferite in timpul petrecerii

In momentul in care se ofera darul catre miri, acestia, la randul lor pot oferi un mic cadou celor care au binevoit sa le fie alaturi in ziua in care ei si-au unit destinul pentru totdeauna. Ce tip de marturie se poate oferi invitatilor? Cutia miresii este un tip de marturie foarte des intalnit. In aceasta se pot ragasi doua perle mici, simbol a uniunii dintre doua persoane. Desigur pe cutie pot fi inscriptionate numele celor doi miri. De asemenea, tot in timpul petrecerii se mai pot oferi ca marturii de nunta diverse alte obiecte, precum doi ingerasi, o mica statueta interpretand mirele si mireasa sau o simpla cutiuta in forme diverse, de la fluturasi la buburuze si alte insecte dragalase. In ultima perioada sunt in trend saculetii handmade. Pentru a nu fi oferit goi, puteti include 2-3 bomboane.

Marturii de nunta ce pot fi oferite dupa eveniment

Se obisnuieste de foarte mult timp ca la un interval de timp dupa petrecerea de nunta, mirii sa mearga la fiecare invitat in parte si sa ofere cate o fotografie sugestiva de la nunta. Totusi, pentru a fi un pic iesiti din tipare puteti oferi marturii magnetice. Practic, imaginea din poza o imprimati pe un magnet care sa poata fi mult mai usor vizibil in orice moment al zilei. Magnetii vor fi mult mai apreciati si asta pentru ca sunt cu adevarat ceva aparte, chestii iesite din banal.

No comments:

Post a Comment