Promovarea anunturilor online

Cea mai buna afacere in ceea ce priveste publicarea anunturilor in mediul online sunt anunturile gratuite. Fara niciun cost suplimentar ai ocazia, prin alegerea site-urilor potrivite, ca anuntul pe care doresti sa il postezi sa fie vazut de un numar mare de utilizatori de internet interesati de articole din sfera celui publicat de tine. 

Adesea, site-urile cu anunturi gratuite permit si publicarea de imagini ale produsului pe care vrei sa il vinzi si – daca e vorba despre anunturi referitoare la o companie sau la produsele acesteia – uneori este posibila si inserarea de linkuri catre site-ul firmei respective. Este cazul firmelor care ofera servicii de amenajari interioare sau lucrari de constructii si instalatii, care se promoveaza si prin anunturi online, cu linkuri inserate, ce trimit direct in pagina firmei si unde pot fi aflate mai multe detalii referitoare la serviciile respectivei companii. Un simplu anunt gratuit poate aduce clienti importanti pentru un business sau poate populariza o oferta. Mai mult decat atat, majoritatea site-urilor de anunturi ofera posibilitatea promovarii suplimentare. Ceea ce inseamna ca un anunt listat, sa zicem, la inceputul saptamanii nu va ajunge catre finele saptamanii in coada listei de anunturi, ci va ramane in primele pozitii ale listei de anunturi de pe site, sau evidentiat in lista de anunturi, sau chiar va beneficia de promovare speciala pe prima pagina a site-ului. In plus, principalele site-uri de anunturi au parteneriate cu site-uri cu trafic foarte mare – fie ca este vorba despre editii online ale unor ziare celebre cu trafic foarte mare, sau de site-uri generaliste sau de nisa (in functie de domeniul anuntului). Contra unei sume cuprinsa, de obicei, intre 3 si 10 euro anunturile gratuite pot fi promovate pe o perioada intre 5 si 30 de zile, sau chiar mai mult. 

Pachetele de promovare sunt destul de avantajoase si ofera mult mai multe sanse de succes pentru un anunt: ofera mai multa vizibilitate si sansa de a ajunge la un numar mult mai mare de potentiali clienti.

No comments:

Post a Comment