Cand spui Romania, spui Bio

„Romania iese din anonimat. Dupa ce a fost declarata tara anului la Niuramberg datorita sectorului ecologic, Ministerul vrea sa aloce 100 de milioane de euro pentru cei ce vor sa cultive bio”. Asa suna o stire de ultima ora ce face inconjorul tarii in spatiul cibernetic.

O veste nemaipomenita, pentru ca agricultorii romani sunt incurajati sa cultive si sa creasca animale daca toata munca lor are la baza tehnologia bio. Guvernul stimuleaza aceasta tehnologie cu fonduri de 100 milioane de euro. La ora actuala tara noastra ocupa locul patru in Uniunea Europeana pentru cultivarea de plante 100% biologice. Inaintea noastra se afla tari precum Italia, Franta si Spania. Daca Romania va investi masiv in acest tip de productie, in cativa zeci de ani poate ajunge pe primul loc in Europa. Solul si clima din Romania sunt propice dezvoltarii agriculturii biologice. Romanii din intreaga tara care s-au profilat pe o astfel de investitie, castiga concursuri cu produsele lor. Romanii se pot mandri cu o gama variata de produse biologice, acestea variind de la carne, miere de albine, legume si fructe.
 
Daca vrei sa fii si tu un producator bio, tot ce trebuie sa faci este sa te apuci de lucru si sa nu te dai batut niciodata.

No comments:

Post a Comment