5 rochii perfecte pentru viitoarea mamica

Probabil cel mai usor de purtat obiect vestimentar in timpul sarcinii, fie ca vorbim despre anotimpul cald sau despre iernile friguroase, rochia este una dintre preferatele femeilor atunci cand vine vorba despre shoppingul de sarcina. Si, slava Domnului, atat magazinele cu haine pentru perioada maternitatii, cat si magazinele din care iti faci in mod normal cumparaturile in afara perioadei de sarcina, ofera nenumarate variante din care poti sa alegi, astfel incat iti creezi stilul potrivit. Iata care sunt cele 5 tipuri de rochii gravide care ar complimenta fara doar si poate silueta oricarei viitoare mamici si ar face-o sa arate extrem de sexy.

1. Rochia wrapped (sau cum o numeam odinioara “parte peste parte”), pana la genunchi, din materiale usoare cum ar fi bumbacul, lana, mohairul, matasea sau voalul. Arata la fel de bine si mulata si evazata, purtata cu sandale cu platforma sau cu balerini, dar si cu o percehe de sandale aurii cu tocuri, mai ales in primele luni de sarcina.

2. Rochia lunga cu talie stil empire, cu un umar gol, sau chiar fara umeri – speciala pentru ocaziile pe care nu le poti evita atunci cand esti insarcinata si ai nevoie de o rochie de seara. Poate fi aurie, alba sau verde smarald, ca tot este o culoare care ramane in tendinte.

3. Rochia simpla, dreapta, fara talie, care arata perfect combinata cu un blazer ales cu grija.

4. Rochie simpla, dreapta, pana la genunchi, cu curea sau cordon in talie – poate fi din orice material, atat din matase, cat si tricotata.
 
5. Rochita stil boho, cu bretelute si imprimeu floral, scurta sau pana la genunchi, cu talie lasata sau cu partea de sus elastica in intregime. Se poate asorta de minune cu o palarie, pentru zilele toride, si cu sandale cu talpa joasa vara, dar si cu botine in zilele mai racoroase.

No comments:

Post a Comment