Tractarea masinii in caz de urgenta

Nu intotdeauna un sofer atent si care respecta cu sfintenie regulile de circulatie reuseste sa scape teafar si nevatamat din “jungla” traficului bucurestean... Acesta este probabil si unul dintre motivele pentru care firmele de tractari auto Bucuresti sunt printre cele mai cautate companii. 
 
Atunci cand te afli la ananghie in trafic, cand intri fara sa vrei in coliziune cu un alt autovehicul, sau cand derapezi si te urci pe refugiul de tramvai sau chiar si atunci cand faci pana si nu ai un cauciuc de rezerva in portbagaj, un simplu apel la o companie de tractari auto te scoate din dificultate. Evident, ca avand la dispozitie o multitudine de variante, ideea este sa alegi cea mai buna firma in ceea ce priveste raportul calitate-pret. De cele mai multe ori nu vei fi nevoit sa stai cu orele cu masina blocata in strada, pentru ca majoritatea firmelor de tractari si-au eficientizat serviciile, astfel incat pot ajunge la locul accidentului in maximum 30 de minute, in orice locatie din Bucuresti. Ceea ce inseamna ca pana ce politia va finaliza formalitatile legate de inregistrarea accidentului, va fi acolo si masina de tractari. In ceea ce priveste pretul, va trebui sa te gandesti la o suma undeva in jurul valorii de 100 ron/tractare, cu mici variatiuni. Pretul poate varia, de asemenea, in functie de tipul automobilului tractat, de greutatea lui, si – in cateva cazuri – in functie de distanta parcursa intre locul acidentului si destinatia dorita de client. De asemenea, unele companii percep si un un pret pentru stationare, in cazul in care automobilul variat nu este gata imediat pentru a fi rdicat. 
 
Daca vorbim despre o masina avariata serios, trebuie sa stii ca poti alege o firma de tractari auto care ofera si service, in acest caz beneficiind de un discount serios, care uneori poate insemna si tractare gratuita. In plus, firmele de tractari auto asigura si transportul pasagerilor din automobilul avariat pana la destinatia dorita de acestia.

1 comment:

  1. in orice locatie din Bucuresti. Ceea ce inseamna ca pana ce politia va finaliza formalitatile legate de inregistrarea accidentului, va fi acolo si masina de tractari. tractari bucuresti pret

    ReplyDelete