Ce eliminam din garderoba personala?

Cum gusturile societatii in care traim sunt atat de variate, magazinele au fost nevoite de-a lungul timpului sa isi adapteze oferta diferitelor tipologii si preferinte ale cumparatorilor. Departe de a fi trend setteri reali, marile magazine din mall-uri, adresate consumatorului cu un venit mediu si mare, includ in colectile lor de sezon tendintele dictate de podiumurile internationale dar si piese dictate de cerinta pietei. Iata de ce intotdeauna trebuie sa te ghidezi, atunci cand mergi la o sesiune de shopping, dupa cateva criterii simple legate de ceea ce nu va trebui sa cumperi niciodata, nici din magazinele clasice nici din cele cu haine online.

1. Pantofii cu varf lung, ascutit si toc cui, in mare voga acum aproximativ 10 ani pe la petrecerile de cartier si in discotecile frecventate de tineri fara pretentii de fashion icons.

2. Incaltamintea alba – pantofi sau cizme - cu atat mai mult daca au talpa neagra.

3. Treningul din fas – impardonabil oricarei femei care se respecta pe sine insasi si care este constienta de propria-i frumusete.

4. Dress-urile subtiri, lucioase, din lycra. Pot distruge cu mare usurinta o tinuta, mai ales una de seara. La fel ca si dress-urile maron, gri sau fumurii.
Jeansi cu logo-uri uriase, asortati eventual si cu o curea imensa, toata numai un logo.
Bluzele scurte, cu buricul pe afara, asa cum purtau majoritatea doamnelor si domnitelor nu cu mult timp in urma, fara sa tina insa cont de silueta lor, si nici macar de varsta lor. E vabil si pentru bluzele mulate.

5. Geaca de iarna neagra – un sfat perfect pentru sezonul care se apropie, mai ales daca vrei sa ai parte de o iarna deloc mohorata si plina de buna dispozitie. Este drept ca o geaca neagra este mult mai usor de intretinut si de asortat, in timp ce o geaca alba, de pilda, va iesi imediat in evidenta, iar daca o vei purta intreaga iarna isi va pierde repede farmecul…

6. Blugii bagati in cizme – cu exceptia situatiei in care vorbim despre jeansi skinny, facuti sa se muleze perfect si sa incapa chiar si in cele mai stramte cizme.

No comments:

Post a Comment