Afla ce spun astrele si ce sanse de reusita ai pe toate planurile

Nu de putine ori ni s-a intamplat sa trebuiasca sa luam o anumita decizie si sa nu stim daca facem bine sau nu, daca vom obtine efectul scontat sau daca ne vom atinge scopul. Atunci am fi dat orice sa avem un mic ghid, niste idei, niste directii pe care sa le putem folosi in avantajul nostru. Gandirea umana este suficient de avansata pentru a ne ajuta sa ne descurcam mai mereu, creierul poate procesa foarte rapid toate datele adunate prin diferiti senzori si ne poate furniza o solutie cat mai buna pentru a iesi din incurcatura. Dar de multe ori gandirea noastra nu poate anticipa ce va urma.

Aici intervine horoscopul. Horoscopul nu este altceva decat o harta pe care sunt reprezentate pozitiile Soarelui si ale Lunii, o multime de aspecte astrologice si cel mai important, unghiurile sensibile ale unui eveniment in timp. Practic horoscopul ne spune ce se intampla acum, in prezent si ce se va intampla in viitor, ce influenta au toate aceste miscari, tranzitarile, anumite planete in „case” cheie ale existentei noastre. Cu ajutorul horoscopului si al zodiilor, 12 la numar, fiecare individ isi poate da seama foarte usor daca se merita sa se implice in anumite actiuni, daca va sta bine cu sanatatea in perioada urmatoarea, ce se va intampla cu relatiile acestuia, daca realatiile cu societatea vor fi cele scontate pe termen mediu si lung. Consultatiile astrologice sunt destul de costisitoare, asa ca multa lume prefera varianta horoscopului simplificat, pe categorii si anumite „axe”, disponibil online intr-o varietate de forme si prezentari.

Pe http://www.horoscop-2019.ro, unul dintre site-urile de profil cu horoscop la zi si pentru anul viitor, veti gasi mereu cele mai exacte predictii astrologice pentru toate cele 12 zodii, horoscop chinezesc si un calculator pentru compatibilitate zodii, pentru cupluri. La fiecare zodie in parte sunt atinse subiecte ce tin de viata personala si sociala, cariera, dragoste, bani, cupluri, persoane fara partener. Fiecare dintre previziunile astrologie gasite pe horoscop 2019 corespunde hartilor astrologice, toate detaliile sunt expuse in functie de miscarile viitoare ale astrelor, sunt foarte apropiate de realitatea pe care o vor trai persoanele din zodiile respective. Pe langa zodiac chinezesc si obisnuit, site-ul amintit are si o sectiune pentru numerologie, cu un calculator special in care puteti selectat data nasterii pentru a vedea tot ce caracterizeaza persoana respectiva, de la personalitate, la raportarea la ceilalti si la reactiile emotionale.

No comments:

Post a Comment