Restaurantul elegant si serviciile de calitate sunt cheia unei petreceri de nunta reusite

Reusita unei petreceri de nunta e data de modul in care arata restaurantul si sala unde are loc evenimentul si de maniera in care are loc servirea, cum sunt decoratiunile interioare. Nu e suficient sa alegi restaurante evenimente pentru organizari nunta care sa aiba preturi destul de piperate pentru meniuri si pentru inchirieri. Degeaba te costa destul de mult nunta, daca invitatii nu se simt asa de bine si atmosfera nu e tocmai ceea ce iti doreai.

Pana la pret si la modul in care arata cladirea restaurantului pe afara trebuie sa fii foarte atent la interior, la acustica, la modul in care vor arata meniurile. Este important sa stabilesti dinainte cu bucatarii ce fel de mancare se va servi in ziua cea mare, sa vezi daca acestia pot prepara ce ai dori tu si daca pot realiza un plating de cinci stele, in ton cu staiful evenimentului tau. Conteaza foarte mult si cum se va decora interiorul salii, cine se va ocupa de decoratiuni. Poti opta pentru firme specializate pe care sa le aduci tu sau restaurantul poate oferi propriile servicii de decorare sala. Pe langa un meniu foarte bine pus la punct este bine sa vezi si cum se va desfasura servirea de la restaurante evenimente care pun la dispozitie oferte organizari nunta.

Cu cat mai mult personal pentru servire si un sef de sala atent la tot ce se intampla, cu atat mai bine-e recomandat sa mergi la o nunta care se organizeaza acolo si sa vezi exact cum decurge seara, daca lumea e multumita. In sala trebuie neaparat sa fie si un ring de dans cat mai mare, pozitionat in asa fel incat sa nu incurce si toata lumea sa poata avea acces cat mai usor la el. Sala in care se va desfasura evenimentul trebuie sa fie suficient de mare pentru ca toti invitatii sa se poata misca in voie oricand doresc pe tot parcursul noptii.

No comments:

Post a Comment