Vrei sa te muti rapid? Foloseste saci vidat de calitate si scapa de volumul prea mare de lucruri

Stim cu totii cum este sa te muti dintr-o casa in alta si sa ai foarte multe haine si lucrusoare pe care nu mai stii in cate cutii si cutiute sa le pui. Pe langa stresul cu mutatul mai apar si cel cauzat de imposibilitatea de a gasi cutii potrivite pentru toate lucrurile, de teama de a nu se murdari, pata, deteriora hainele etc. De toate acestea puteti scapa intr-o clipita cu ajutorul unor saci vidat, care iti pot lasa mai mult spatiu pentru depozitare si pot feri hainele si toate lucrurile puse in ei de murdarie, umezeala sau alte pericole la care nici nu te gandesti.

Sacii de vidat permit transportul simplu al lucrurilor si hainelor si punerea lor intr-o pozitie fixa care va ramane neschimbata pe tot timpul deplasarii - cea mai importanta conditie pentru a ajunge la destinatie cu tot ce ai plecat din vechea casa. La final, cand se ajunge in noua locuinta, lucrurile se pot lua din saci si se pot pune in dulap sau in locurile lor speciale, fara pic de efort. Daca vreti ca hainele sa miroasa si mai frumos exista si varianta achizitionarii de saci vidat parfumati, care alunga mirosul de spatiu inchis. Spatiul economisit prin utilizarea sacilor e de pana la 70%, ambalarea hainelor in ei facandu-se simplu, prin aranjare, dupa care intervine aspiratorul pentru crearea vidului. Sunt scutite si drumurile multiple si de necazuri nedorite cat dureaza transportul.

Atentie insa la obiectele ascutite, care pot sa perforeze sacii si sa ii strice, expunand lucrurile la murdarie si umezeala. Obiectele ascutite ar fi bine sa le depozitati in cutii din carton care sa nu se afle pe langa haine sau obiecte mai fine, iar sacii de vidat sa fie aranjati in asa fel incat sa nu existe in preajma lor nici un lucru ce poate cadea peste sau poate strica structura exterioara a acestora.

No comments:

Post a Comment