Aparate vending de cafea instant versus aparate vending cu cafea boabe

In achizitionarea unui aparat vending de bauturi calde, alegerea tipului potrivit de cafea este unul dintre cei mai importanti factori. Aparatele vending de cafea instant , ca si cele de cafea boabe au ambele avantajul de a fi usor de folosit si este necesar foarte putin training pentru utilizarea lor. Ambele au capacitatea de a produce bauturi de calitate si consistenta impresionanta la atingerea unui singur buton, perfecte pentru consumatorii dinamici. Consumatorii secolului XXI sunt din ce in ce mai atenti la alegerea cafelei preferate sau chiar a cafenelei preferate, considerand popularitatea in crestere a acestora. De aceea, se poate prevedea ca preferintele consumatorilor in materie de cafea vor continua sa se dezvolte.

Cafeaua in cifre:

Peste 2 miliarde de cesti de cafea sunt consumate zilnic in toata lumea
Doar in Marea Britanie se consuma peste 70 de milioane de cesti de cafea zilnic Dintre acestea, 74% dintre adulti prefer cafeaua instant iar doua treimi dintre consumatori nu isi prepara cafeaua acasa, ci o achizitioneaza gata preparata
Cifrele cresc pentru consumatorii tineri, intre 16 si 24 de ani, dintre care 80% nu consuma cafea acasa, ci o achizitioneaza din oras


Trend-ul momentului este acum achizitionarea cafelei “on the go” si consumul ei pe drum, fie ca este drumul spre facultate sau serviciu, dimineata, in pauza de masa, la pranz sau pe drumul de intoarcere acasa. Vederea unei persoane cu un pahar de cafea aburinda cu nume de brand in mana dimineata este chiar o imagine comuna.

Exista o mare varietate de aparate vending de bauturi calde pe piata, fiecare cu avantajele si dezavantajele sale, insa doar prin intelegerea avantajelor si dezavantajelor fiecaruia se poate lua o decizie potrivita circumstantelor unice in care se desfasoara afacerea fiecaruia.

Principalele diferente dintre tipurile de aparate vending de cafea de uz comercial se refera chiar la tipul de cafea folosit: cafea instant sau cafea boabe.

5 motive pentru a alege cafeaua instant

Cafeaua nu este punctul principal al business-ului tau, dar iti doresti calitate
Usurinta folosirii aparatului este un factor foarte important
Posibilitatea consumatorilor de a se auto-servi
O evidenta clara a vanzarilor
Costuri reduse la aprovizionare

5 motive pentru a alege cafeaua boabe

Cafeaua este punctul principal al business-ului tau
Iti doresti cea mai buna cafea posibila din punct de vedere al calitatii si prospetimii Te astepti la perioade aglomerate ale zilei, cand vor fi necesare multe bauturi intr-un timp foarte scurt
Nu faci parte dintre comerciantii traditionali si statici
Automatul Colibri de la Nordexim Coffee Services, care ofera o autonomie de 180 de cupe, 6 selectii disponibile, preselectie de zahar si utilizeaza doar cafea boabe, lapte si ciocolata

5 motive pentru a nu fi nevoit sa alegi: cafea boabe si cafea instant, in acelasi aparat vending

Aparatele vending de la Nordexim Coffee Services, care ofera aceasta dubla optiune, in acelasi aparat vending
Automatul Kikko foloseste atat cafea boabe cat si cafea instant, si are o autonomie de 500 de cupe, 16 selectii disponibile si preselectie de zahar
Automatul Brio 3, care prezinta o autonomie de 300 de cupe si 14 selectii disponibile, cu preselectie de zahar
Automatul Koro utilizeaza cafea boabe sau cafea solubila si are 7 selectii disponibile in functie de cafeaua folosita. Optiunile de bauturi calde oferite sunt: espresso, cafea, cafea cu lapte, cappuccino si latte macchiato, toate disponibile in varianta boabe sau instant. In plus, Koro ofera si lapte sau ciocolata instant.
Automatul Blue Canto are optiune de preselectie a cantitatii de zahar pentru fiecare cupa si poate utiliza capsule Lavazza, cafea instant sau cafea boabe Lavazza.

Solutia de aparate vending de la Nordexim Coffee Services foloseste cafea boabe sau cafea instant (sau ambele optiuni, simultan) si tehnologia Necta, liderul european in domeniul automatelor de cafea. Cu un raport optim pret-calitate pentru consumuri mari, aceste automate de cafea reprezinta solutia de vending preferata a consumatorilor dinamici.

Aceste aparate vending functioneaza cu jetoane, monede sau bancnote si elibereaza rest. De asemenea, aparatele pot fi echipate cu sisteme electronice de chei magnetice, cu optiune de incarcare cu un numar limitat de pulsuri sau pot functiona la liber. Ele pot fi conectate la reteaua de apa potabila, fiind dotate cu filtre speciale, sau pot fi operate autonom, cu rezervorul propriu de apa.

Nordexim Coffee Services are ca obiect de activitate instalarea, verificarea si intretinerea automatelor cu ajutorul echipei tehnice proprii, aprovizionarea si igienizarea permanenta a automatelor dupa un orar stabilit de comun acord cu clientul si aduce know-how-ul specific business-ului de cafea afacerii tale.

No comments:

Post a Comment