Produsele naturiste, mai bune si mai eficiente decat cele de sinteza

Paradoxal, revolutia tehnologica si dezvoltarea noilor tehnologii de productie nu a facut decat sa apropie oamenii si mai mult de natura, sa-i determine sa se intoarca la origini, pana la urma. Daca ar fi sa alegeti intre un medicament de sinteza care contine fel de fel de substante cu denumiri ciudate si efecte adverse de temut si produse naturiste bazate pe plante si extracte naturale, despre care stiti cu siguranta ca nu va fac nici un rau, pentru ce varianta ati opta?

Cu siguranta pentru cea cu tratamente alternative naturiste, mult mai ieftine si mai usor de administrat. Comportamentul gresit tine insa de perioada in care apelam la produse naturiste. Daca ne simtim bine nu facem nici un efort sa ne mentinem starea de sanatate si apelam la produse pe baza de plante doar atunci cand apare vreo problema de sanatate sau e un dezechilibru puternic in organism. De multe ori, organismul uman nu are de unde sa ia toata cantitatea de vitamine si minerale sau substante hranitoare, desi mancam pe saturate in fiecare zi. Problema tine de modul in care sunt fabricate alimentele, de continutul lor nutritional si de procesarea excesiva. Inainte alimentele aveau mai multe substante foarte utile corpului uman, insa pe masura ce tehnologia a avansat, au scazut si procentele de substante hranitoare din mancare. Toate aceste lipsuri pot fi prevenite cu ajutorul produse naturiste, multe cu o vechime de mii de ani, altele mai noi si mai inedite, insa cu efecte foarte puternice chiar si in cazul bolilor incurabile.

Spre deosebire de un tratament cu medicamente, tratamentele naturiste reechilibreaza organismul, elimina cauzele bolii total si sunt de lunga durata, pentru a distruge complet microbii sau virusurile care au generat boala respectiva. Impreuna cu alimentatia sanatoasa si echilibrata si cu suplimente nutritive naturale, tratamentele naturiste pot face minuni daca sunt asociate cu odihna, apa din belsug si cure de detoxifiere. In plus, tratamentele naturiste nu au efecte negative, sunt mai ieftine si mai usor de procurat.

No comments:

Post a Comment