Imbunatateste viata pestilor si calitatea apei din iaz

O curte, indiferent cat de mare e si cat de bine amenajata a fost nu prea are farmec daca nu exista si un luciu de apa. Pe langa mentinerea umiditatii optime pentru dezvoltarea plantelor din jur, apa din iaz poate fi foarte buna si pentru mentinerea unui miros placut in gradina, dar poate deveni si casa unor pestisori care sa va lumineze chipul ori de cate ori ii priviti.

Iazurile sunt foarte usor de construit, costurile de intretinere sunt mici, iar satisfactia este maxima. Pestii se vor simti in largul lor, nu vor depinde de un sistem de oxigenare ca in cazul acvariului, iar ingrijirea lor va fi mai usoara. Totusi, iazurile si apa si ele trebuie mereu controlate pentru a nu interveni impuritatile si a afecta viata micutelor vietati. Cea mai simpla metoda de infrumusetare si curatire a apei iazurilor este instalarea de pompe iazuri de mare putere care sa mentina calitatea apei in parametri normali. La Animalul Fericit, magazin online de produse si accesorii pentru toate tipurile de animalute de companie, gasiti trei tipuri puternice de pompe iazuri care va vor ajuta sa le faceti viata mai buna pestilor si vietatilor din iazul dvs. Pompele pentru iazuri pot fi folosite si in apa si pe uscat, sunt ideale pentru iazurile cu dimensiuni medii si mari unde poluarea este destul de ridicata, pot sa fie eficiente si in acvarii cu orice tip de apa.

Au puteri de pana la 520 w, debitul ajunge si la 23000 de l pe ora, fiind si mai mic, de 3000-5000 l pe ora. Diametrul duzelor de evacuare pompe iazuri este cuprins intre 23.5 mm si 26.5 mm, intregul sistem este solid, piesele sunt construite din materiale de calitate, respectand standardele de siguranta si optimizare pentru folosirea in conditii cat mai bune. In general, pompele pentru iazuri pot fi utilizate cand e nevoie de aerarea apelor, pentru a crea valuri foarte utile pentru dinamica vietii vietatilor din apa, dar si pentru drenare si filtrare. In cazul iazurilor mari, se pot amenaja extrem de simplu si pompe arteziene, pompele pentru iazuri avand acelasi randament si la suprafata apei si submersate.

No comments:

Post a Comment