Herastraul, zona cea mai dorita pentru achizitionarea unei locuinte de lux

Bucurestiul este orasul in care cu totii ne-am dori sa locuim. Micul Paris adaposteste deja mii de oameni, oferindu-le cele mai bune conditii de locuit in mai toate zonele orasului, posibilitati infinite de distractie si locuri de munca pe care alt oras din tara nu le poate oferi. Cum spunea maestrul Gica Petrescu, „fetite dulci ca-n Bucuresti in toata lumea nu gasesti”, insa acelasi lucru se poate spune si despre imobiliare. Aici sunt cele mai scumpe zone din tara, cele mai bune apartamente sau vile, garsoniere si case pe pamant, asta daca stii ce sa alegi.

Poate cea mai cautata zona din Capitala e cea din jurul celebrului parc Herastrau. Firmele de imobiliare din herastrau se lupta sa vanda la preturi cat mai bune apartamente si garsoniere sau vile de lux sau mai modeste, plasate in aceasta zona plina de verdeata si mai linistita decat restul Bucurestiului. Posibilitatile de relaxare in parc sau in jurul sau, lacul Herastrau si vegetatia care-l inconjoara, dar si numeroasele supermarketuri si magazine de calitate presarate peste tot ii atrag pe investitorii care doresc sa isi cheltuiasca banii cu rost pe imobiliare herastrau. Desi preturile afisate in anunturi imobiliare nu sunt chiar asa de mici, ele sunt oricum mai scazute decat in centrul Bucurestiului sau in zonele rezidentiale, asa ca sansa sa gasesti o locuinta sau un spatiu pentru afacerea ta este foarte mare. De asemenea, apropierea de parcul Herastrau este valorificata si prin prisma aerului curat si zgomotului mai mic fata de alte zone ale Capitalei, poluarea fiind resimtita mai putin.

La cheie sau gata pentru a fi mobilate si renovate dupa propriul plac, anunturile imobiliare din zona Herastrau includ locuinte de calitate, intretinute si in blocuri rezistente la cutremure sau modificari de structura, aria din jurul blocurilor sau zonelor unde sunt case si vile fiind una curata, intretinuta, asfaltata, cu foarte multa vegetatie si locuri de joaca pentru cei mici.

No comments:

Post a Comment