Asculta zilnic radio Alba Iulia live si nu vei scapa nicio informatie importanta pentru tine

Orientat mai mult spre stiri si spre muzica de calitate, radio Alba Iulia live Unirea FM este cel mai bun radio din regiunea Alba, avand in grila de programe stiri, concursuri, talk-show-uri cu personalitatile momentului si emisiuni de divertisment, culturale, muzica populara, dezbateri pe teme diverse.

Variantele de ascultare ale radio Alba Iulia live sunt fie online, in playerul dedicat, fie in playerul favorit, in afara browserului, fie in eter, cu ajutorul radioului clasic, pe 107.2 Mhz. Cu un public tinta cu varsta peste 30 de ani, radio Unirea FM a reusit in foarte scurt timp sa isi castige locul in topul audientelor locale si regionale, avand acoperire 100%. Prin ce s-a impus? Ca si la inceput, si astazi radio Alba Iulia live intra in casele locuitorilor din Teius, Aiud, Blaj, Alba Iulia si nu numai cu informatii obiective, verificate, actuale, din domenii precum politica, administratie, sport, sanatate, tehnologie, divertisment, muzica, curs valutar, prognoza meteo. In pagina fiecarei stiri publicate online se poate comenta pe forumul din subsol, se poate dialoga cu reporterul sau redactorul care a scris stirea via e-mail sau telefon. Prin intermediul galeriilor multimedia online, radio Alba Iulia live aduce in atentia publicului cele mai recente evenimente si instantanee de la acestea, cele mai inedite imagini cu cele mai importante personalitati din judet si din plan national, care au trecut prin Alba. Recent, cu echipa radio Alba Iulia live se poate dialoga si pe retelele de socializare, postul de radio putand fi ascultat si pe telefoanele mobile inteligente cu Android.

Muzica populara are locul ei special in grila de programe, alaturi de buletinele de stiri din ora in ora sau emisiunea matinala dinamica cu fel de fel de reportaje, informaĊ£ii utile si cea mai buna muzica, elemente ideale pentru ca fiecare zi sa fie una reusita si placuta.

No comments:

Post a Comment