Uita de stresul calatoriei in Danemarca

Tarile nordice sunt destul de indepartate, insa romanii le adora pentru viata mult mai buna si mai indestulata decat in Romania. Dintre ele, Danemarca este cea mai vizitata si aleasa pentru a locui, alaturi de Norvegia si Suedia, si asta pentru ca incadrarea sa in curentul „eco”, orientarea catre transportul cu bicicleta si oamenii deosebiti, serviciile de buna calitate o situeaza printre cele mai recomandate tari ideale pentru trait din Europa.

Daca aveti de gand sa va stabiliti acolo sau macar sa o vizitati, sa mergeti la prieteni, atunci trebuie sa contactati imediat cea mai buna firma de transport persoane Romania Danemarca, DAVID-TRANS. Cu o experienta solida si servicii de cea mai inalta calitate, DAVID-TRANS are in parcul auto autocare de lux si microbuze de noua persoane, dotate cu tot ce trebuie pentru a avea cea mai frumoasa calatorie spre Danemarca. Cu toate ca timpul facut pana la destinatie e mai mare decat in cazul calatoriei cu avionul, plecatul spre Danemarca cu autocarele DAVID-TRANS ofera avantajul pretului competitiv, siguranta sporita a calatoriei si banii in plus ramasi in buzunare, pe care-i pot cheltui pe suveniruri sau cadouri pentru cei dragi. Pe de alta parte, in cazul Transport persoane Romania Danemarca, primeaza confortul calatoriei, dat de scaunele ergonomice, de antifonare si sistemul de climatizare. Spre deosebire de calatoria cu avionul, in timpul calatoriei cu autocarele DAVID-TRANS, spatiul destinat fiecarui turist este cu mult mai mare si mai confortabil decat cel din avioanele low cost. La imbarcarea pentru Transport persoane Romania Danemarca, doua bagaje pot fi lasate in cala, al treilea poate fi luat in masina, transportul lor fiind gratuit in limita acestui numar.

In Ungaria se primeste masa calda gratuita, copii si tinerii au reduceri de pana la 20 de euro, iar clientii fideli au parte si de surprize (aici intra doar cei care au mers de cel putin doua ori cu DAVID-TRANS). Printre orasele posibile de destinatie se afla ABENRA, KOLDING, ESBJERG, SVENDBORG sau HORSENS, de pilda. Pentru rezervari puteti suna la numerele de telefon +40 753 702 301, 0766 759 468 sau trimitand un e-mail la office@viotur.ro sau targufrumos_filaret@yahoo.com.

No comments:

Post a Comment