Securitatea fizica a managementului informatiilor – o tehnologie de securitate noua

Organizare proceselor de siguranta in zona de securitate IT a servit drept conexiune care permite barierelor de protectie sa recunoasca alarmele false fata de adevaratele amenintari care necesita raspuns si atentie. In prezent, cele mai multe companii corespund aplicarii acestor idei in domeniul securitatii fizice, creand o viziune mai mare in ceea ce se intampla in jurul lor si modul de a gestiona cel mai bine un anumit tip de incidente. Prin asocierea bazelor de date si a feed-urilor din diferite surse, solutiile de securitate fizica a managementului informatiilor pot oferi contextul care permite un raspuns adecvat la amenintarile actuale si evenimenteele de securitate si de a le ignora pe cele care nu sunt importante.

Schimbarea catre un sistem de securitate articulat in IT si fizic este posibil, cu incorporarea de IP-uri si tehnologii analog si din alte surse de date intr-un mediu conectat fizic care controleaza investitiile in tehnologia circulanta a unei organizatii. In anul 2008, toata lumea a asistat la inceputul uniunii dintre IT si securitatea fizica, care a fost condus in mare parte de cea mai mare teama a expertilor in securitate: un atac coordonat, care combina un asalt al sistemului informatic pentru a eradica capacitatea unei organizatii de a comanda, de a comunica si de control, cu un atac asupra securitatii. In scopul de a dobandi o intelegere stabila a pozitiei globale de securitate a unei organizatii, a fost semnificativ pentru integrarea diferitelor IT si sistemelor de securitate fizice, care sunt inca in curs de centrare si gestionare in domenii distincte. Pentru ca o organizatie sa se protejeze in mod eficient impotriva amenintarilor din ce in ce mai reale de astazi, a fost esential sa se controleze inovatiile in tehnologii care aprovizioneaza ambele medii: de IT si fizice. Aici sunt componentele cheie ale solutiilor de securitate fizica ale managementului informatiilor: Analiza datelor. Sistemul analizeaza si se coreleaza informatiile, alarmele si evenimentele pentru a identifica situatiile si prioritatile reale.

Colectarea. Programele independente de gestionare a dispozitivelor aduna date de la un numar de diferite sisteme de securitate sau dispozitive. Verificarea. Software-ul fizic de securitate a informatiilor si managementului prezinta datele importante si situatia intr-un format rapid si usor de digerat care urmeaza sa fie verificat de catre operator. Rezolutia. Sistemul ofera procedurile standard de operare (PSO), care sunt pas cu pas cu privire la modul in care comenzile unui organizatii ar trebui sa rezolve o problema ivita pe parcurs. Raportarea. Programul urmareste toate informatiile si etapele in rapoartele care se respecta, de formare si potentialul de analiza aprofundata de investigatie. Notificarea. Acest lucru permite configurarea notificarilor de afaceri bazandu-se pe tipuri de evenimente.

Conformitate si audit. Sistemul dispune de un operator de audit care inregistreaza raspunsuri la toate alarmele pentru analiza lor ulterioara. Securitatea fizica a managementului informatiilor conteaza pentru ca astazi securitatea improvizata este normala si comuna pentru a cauta operatiunile de siguranta, folosind procesul pe suport de hartie. Unitatile comerciale si sectorul IT au rareori acces la informatii din departamentele companiilor de securitate fizica.

No comments:

Post a Comment