Cumpara o lampa led de interior sau exterior si lumineaza eficient intreaga locuinta

Economice si prietenoase cu mediul, ledurile sunt una dintre cele mai bune forme de aducere a luminii in interior sau exterior, fara a face risipa de energie electrica si a risca un incendiu. Indiferent ca vorbim de interior sau de exterior, o lampa led este foarte folositoare pentru ca poate acoperi o suprafata mare fara a fi nevoie de foarte multe becuri individuale.

Lampa cu led de interior incastrabila, pe care o puteti cumpara de la vreauled.ro, magazinul online cu becuri led, lampi si accesorii la cele mai mici preturi, este foarte usor de montat in pereti, pentru a inlocui lampile de interior simple, are un design elegant, consuma putin curent electric, este facuta din aluminiu si se potriveste foarte bine spatiilor rezidentiale. In comparatie cu un bec simplu sau o lampa simpla, lampa led externa dureaza pana la 50.000 de ore de functionare, poate fi de 9 W sau 12 W. Lampile cu led de exterior incastrabile pot fi folosite pentru a ilumina caile de acces catre casa, sticla fiind tratata special pentru a face fata socurilor sau intemperiilor. Un tip aparte de lampa led este lampa stradala, prezenta in oferta vreauled.ro in forma de 28 de W pana la 150 de W. Ea contine leduri puternice CREE a cate 1 W, iluminatul poate fi intre 180 si 360 de grade, are radiator de racire confectionat din aluminiu si rezista foarte bine la variatiile de tensiune. Modelul de lampa led de 50 W disponibil pe site se conecteaza usor, rezista foarte bine la conditii meteo vitrege si are aerisire si reglare de temperatura gratie constructiei tip COBRA.

Acestor caracteristici li se adauga si lupa din sticla foarte rezistenta, care protejeaza ledul de ploaie, vant puternica sau lapovita si ninsoare. Odata facuta comanda unei lampe cu led de interior sau exterior, ea este preluata, confirmata si livrata prin curier rapid, in cel mai scurt timp posibil. Livrarea este gratuita pentru comenzile peste 250 de RON in toata tara.

No comments:

Post a Comment