Florile de primavara – design de vis pentru interior

Florile de primavara arata intotdeauna proaspat si dau o nota de fresh si spatiilor in care sunt amplasate si pe care le decoreaza. Fie ca este vorba despre aranjamente florale cu flori de primavara, sau despre flori de primavara aranjate in vaza ca vestitori ai primaverii, fie ca este vorba despre gradini superbe de flori de primavara, acestea schimba atat aspectul cat si aerul din jur.

Florile de primavara au marele dar de a „indulci” orice spatiu, de la interioare calde si intime de case pana la spatii de birouri moderniste si in aparenta reci. Cele mai la moda flori de primavara anul acesta, dar care raman pe val chiar si daca sezonul de primavara a trecut, si foarte usor disponibile la officeflowers.ro sunt bujorii cu variatele lor culori si specii, trandafirii, daliile si lalele, dar si lisianthusul. Ele pot fi aranjate in vaze in stil modern sau in stil vintage, in functie de stilul casei, in vaze subtiri, fir cu fir, sau in vaze largi, pentru buchete mari de lalele, de pilda.
Foarte moderne si cool sunt anul acesta „vazele” improvizate din sticle de bere, suc sau sampanie, cu forma mai speciala, sau din borcane vopsite in culori mate dar vesele, de sezon, nuante pastel si care se potrivesc perfect cu candoarea si frumusetea florilor de primavara. Tot la capitolul improvizatii si recipiente inedite se poate incerca folosirea trandafirilor, bujorilor sau a daliilor - cu tulpinile foarte mult scurtate  - in recipiente mici vintage pentru condimente.

De asemenea, foarte potrivite sunt si bolurile rotunde, in care se pot pune flori cu tulpinile scurtate, sau doar florile in sine, fara tulpina, (bujorii in acest caz fiind cea mai buna optiune).

Casele la care florile de primavara se preteaza foarte bine, fie asortate, fie doar bujori, sau doar lalele, sunt casele cu design minimalist, dar si cele cu un aer vintage.

No comments:

Post a Comment