Sobele si cazanele pe lemne pot fi curatate intr-un timp scurt si cu eficienta mai mare cu gudronex

Daca la apartament ne-am montat o centrala si avem confort si apa calda, caldura cand dorim, la tara lucrurile sunt mai complicate, mai ales daca nu exista nici retea de gaze in zona. 

In locul centralelor in casele oamenilor gasim sobe sau cazane cu lemne, poate mai eficiente si mai usor de folosit decat centralele. 

Ai nevoie de lemne, ceva rabdare, trebuie sa cureti mereu ceea ce ramane dupa arderea combustibililor si totul va merge la fel de bine cum se intampla si in cazul centralelor. Cu timpul in sobe apar depuneri si reziduuri, mizerie, care nu prea poate fi inlaturata fara o solutie speciala. 

Specialistii recomanda de obicei gudronex, un agent de curatare puternic, sub forma de pulbere. Cutiile contin patru doze, se elimina eficient reziduurile nearse de pe pereti dar si din focarele cazanelor cu combustibil solid. 

Avantajul sau in privinta cazanelor cu lemne consta in faptul ca poate actiona si acolo unde nu prea reusim sa ajunge, in zonele focarului unde apar depuneri corozive si oxizi, care pot pune viata in pericol si pot reduce randamentul instalatiei. 

Calitarea arderii este imbunatatita, echipamentele au eficienta mai mare, folosirea e simpla, se arunca doza de gudronex in timp ce focul e iute, la final ramane cenusa care se indeparteaza usor. 

Gudronexul se gaseste peste tot, preturile sunt pentru toate buzunarele, calitatea substantelor chimice din el este testata si garantata de producatori, exista si instructiuni de folosire, consultantii firmelor care vand produsul va pot ajuta sa il utilizati corect de fiecare data si sa aveti efectele dorite in sobe si cazane cu lemne.

Eficienta produsului depinde si de gradul de mizerie si de cat de multe depuneri exista, se poate refolosi ori de cate ori e nevoie, fiecare doza actioneaza intr-un timp scurt asa ca puteti sa vedeti rezultatele imediat.

No comments:

Post a Comment