Surprindeti angajatii la inceput de an cu birouri mai curate

Orice inceput de an este un bun prilej de a pune lucrurile in ordine si de a incepe lucrul intr-o atmosfera cat mai placuta. Daca nu ai apucat sa faci curatenie in cladirea de birouri pentru ca ai avut prea multe de facut anul trecut acum e timpul sa te apuci de ea. In functie de cat de mare e cladirea si cate birouri sunt in interior angajatii care se ocupa de curatenie pot petrece zile intregi tot igienizand si curatand fara garantia ca totul va arata luna cand vor reveni oamenii la lucru.

Pentru a termina totul mult mai repede si cu rezultate garantate poti angaja o firma de curatenie birouri Bucuresti. In loc de cativa oameni ai la dispozitie o echipa intreaga de specialisti, poti sa alegi ce fel de servicii doresti, poti opta pentru o gama diversa de utilaje care vor fi folosite si poti alege si produsele de calitate utilizate la igienizare si curatare. Firmele cu servicii de curatenie birouri Bucuresti sunt dispuse sa va ajute indiferent de numarul de birouri de curatat, un specialist se va deplasa sa masoare si sa aprecieze pretul pentru serviciile prestate in spatiile respective. Daca oferta de pret e pe placul dvs. veti stabili ziua si ora cand echipa se va apuca de treaba, dar si o estimare a orei sau orelor de finalizare a actiunilor dorite. Oamenii care se vor ocupa de curatenie si de igienizare vor indeparta panza de paianjen si vor curata peretii si tavanele, vor sterge mobila si ii vor asigura o protectie sporita cu ajutorul unor substante speciale. De asemenea, se va igieniza tot ce tine de aparatura dintr-un anumit spatiu, geamurile vor fi curatate fiecare in parte cu cele mai moderne substante, covoarele se vor curata si se vor spala. Igienizarea va fi facuta in toate camerele din spatiu, inclusiv in baie, se pot solicita si servicii de dezinfectie, ferestrele interioare si exterioare mari vor fi facute luna si ele cu ajutorul unor echipe de interventie si cu alpinisti utilitari.

Avantajele alegerii serviciilor firmelor de curatenie profesionala ecologica tin de rapiditatea realizarii operatiunilor, de modalitatea moderna de abordare a fiecarui tip de actiune si de experienta extinsa pe care acestea o au. In acest fel angajatii vor veni la lucru intr-un mediu placut si sigur pentru desfasurarea activitatilor iar dvs. veti fi apreciat si mai mult pentru ca va pasa de angajati si de confortul lor.

No comments:

Post a Comment