Un wc mobil este o solutie salvatoare in zonele unde nu aveti cum sa va cuplati la un sistem de canalizare

Desi suntem in secolul 21 in multe zone canalizarea nu prea exista iar o racordare la un sistem de canalizare este aproape imposibila si implica o serie de costuri foarte greu de amortizat. Ca e vorba de un santier sau de un loc de distractii in aer liber, oamenii au nevoie de un loc unde sa poata merge atunci cand nevoile fiziologice normale apar pe nepusa masa. Daca nu e apa nu prea ai cum sa ai un wc in aer liber, ar putea crede multi. Contrar perceptiei comune potrivit careia o toaleta trebuie neaparat sa aiba un sistem de tras apa si de igienizare pe baza de jet de apa puternic exista la ora actuala o multime de variante de wc mobil de foarte buna calitate si foarte eficiente.

Cu un design minimalist si functii speciale pentru confort maxim si curatare rapida noile wc-uri mobile sunt simplu de deplasat in alte parti, instalarea e foarte simpla, siguranta in timpul utilizarii e garantata. In functie de modelul cumparat pot exista si ventilatoare la modelele de wc mobil sub forma de cabina, pentru eliminarea rapida a mirosurilor neplacute si a umezelii. Rezistente la socuri si uzura, toaletele mobile sunt din materiale rezistente in fata radiatiilor uv si la schimbarile de umiditate si temperatura, dupa fiecare utilizare wc-urile mobile au o perioada scurta de igienizare automata, ulterior permit intrarea urmatorului „client”. Cu dimensiuni variabile in functie de nevoile celor care le cumpara, usor de montat si de reparat, toaletele mobile sunt vidanjabile sau racordabile, au vase de toaleta turcesti sau normale, daca se achizitioneaza cele cu racordare este posibila si cuplarea la fose septice.

WC-urile mobile se pot lua in calatorii, daca vorbim de variantele cu o flexibilitate sporita, se pot amplasa oriunde, daca e vorba de cele tip cabina, nu au nevoie de intretinere speciala si sunt de ajutor mai ales cand sunt multi oameni in zona.

No comments:

Post a Comment