Vrei sa faci o economie consistenta de Black Friday 2015? Cumpara tablete resigilate!

De Black Friday 2015 toata lumea va discuta in termeni de reducere, discount, asa ca este bine sa clarificam cateva aspecte despre reducerile la o categorie de produse foarte cautate: tablete resigilate. Reducerea se calculeaza in cazul lor in functie de uzura, de starea tabletei, fiind mai mare in functie de cat de bine sau de rau se prezinta produsul in ansamblul sau.

Tabletele resigilate sunt vandute de mai toate magazinele online, asa ca aveti de unde alege, preturile fiind mai mici si cu 50%. Nu trebuie sa va fie teama insa sa luati tablete resigilate, pentru ca acestea sunt perfect functionale, au doar mici defectiuni sau zgarieturi externe, pixeli lipsa. De cele mai multe ori insa, aceste cazuri izolate nici macar nu intra in discutie, doar ambalajul fiind deteriorat la transport, clientii refuzand produsul din cauza esteticii ambalajelor deformate. In alte cazuri, produsele sunt folosite de proba si returnate, alteori produsele au fost expuse in showroom sau fotografiate pentru a fi incluse in catalog. Nicio tableta resigilata nu e vanduta fara a fi verificata de catre departamentul tehnic si reparata, daca e nevoie. Si daca va e teama ca nu gasiti tablete resigilate pe gustul dvs. trebuie sa stiti ca orice model din magazin are si varianta resigilata, resigilarea fiind facuta de magazinul care le vinde, nu de producator. Nu ar trebui sa iei astfel de produse decat de la magazine serioase care au produse resigilate de calitate si care expun defectele si nu le ascund de cumparator.

Alt mare avantaj tine si de garantia resigilatelor, care ori e la fel ca una a unui produs normal, ori e mai mare, totul in avantajul celor care le cumpara. Nu va ramane decat sa vanati cele mai bune oferte de Black Friday 2015, pe 27 noiembrie 2015 sau incepand cu 20 noiembrie 2015, cand probabil majoritatea retailerilor va incepe sa aplice reduceri masive.

No comments:

Post a Comment