Personalizeaza-ti locuinta cu mobila la comanda ieftina, de cea mai buna calitate

Noua locuinta are un spatiu mai mare decat ceva veche si ati vrea sa-l folositi cat mai eficient posibil? Spre deosebire de mobila gata facuta care are dimensiuni standard si e greu de aranjat in camere cu dimensiuni diferite, mobila la comanda va poate asigura confortul interior, dar, in acelasi timp, va permite sa aveti o locuinta personalizata exact asa cum va doriti. Avantajele mobila la comanda sunt numeroase, printre cele mai importante numarandu-se personalizarea corpurilor, alegerea cromaticii, designului si stilului dorit, materiale de calitate, alese tot de catre dvs.

Cu peste opt ani pe piata de profil, Arta Mobilei realizeaza cele mai bune corpuri de mobilier la comanda, din cele mai bune materiale si mai rezistente, pentru ca fiecare client sa fie pe deplin multumit de mobila primita. Oferta magazinului online cuprinde mobila la comanda pentru bucatarie, intr-o varietate de modele, chiar si cu print, mobila pentru dormitor copii, tineri sau adulti, paturi si noptiere. Pentru living, la Arta Mobilei gasiti masute living, dulapuri de toate felurile, biblioteci moderne sau comode tv, in vreme ce pentru baie si holuri aveti mobilier special conceput pentru a ocupa cat mai eficient spatiul care este disponibil in locuinta dvs. Canapelele fixe sau extensibile, coltarele si fotoliile solide vor completa sufrageria si ii vor da un aspect deosebit gratie corpurilor de mobila la comanda. Lor si se adauga paturi tapitate, dressingul si mobila cu usi glisante care ocupa foarte putin spatiu. Materialele folosite la producerea mobilierului sunt variate, de la pal melaminat, la MDF infoliat, lacuit sau PAL melaminat dat cu lac.

Masuratorile, montajul sunt gratuite, transportul in Bucuresti si imprejurimi este gratuit, pentru restul localitatilor calculandu-se o taxa suplimentara in functie de mobilier si distanta. Livrarea se face in 3-14 zile, garantia e de 24 de luni, consultanta pentru proiectare e gratuita.

No comments:

Post a Comment