Camere de supraveghere de interior

Atunci cand alegi sa folosesti camere supraveghere interior trebuie sa iei in calcul mai multe variante pentru a opta in final pentru cea potrivita tie. Chiar daca pare simplu, se pare ca nu este deloc asa, iar camerele de supraveghere au si ele anumite standarde dupa care trebuiesc alese.

De ce sa folosim acest sistem de protectie si de observare: e simplu: ca sa ne simtim in siguranta. Unii parinti aleg sa puna o camera supraveghere interior ascunsa pentru a vedea daca micutii sau micutul lor sunt in grija unei persoane potrivite, atunci cand decid sa ia o bona. Unii aleg sa isi supravegheze angajatii pentru a verifica daca acestia isi fac treaba sau pentru a vedea care este cel mai bun ca sa-l premieze sau cine mai stie cate cazuri. Altii aleg pur si simplu un sistem de protectie pentru a evita furturi, pentru a evita greseli sau pentru a avea la dispozitie o posibilitate de verificare. Camerele de interior pot fi si ele de mai multe feluri, insa de mentionat este ca putem alege intre camere fara sunet, camere de supraveghere cu sunet, camere ascunse, camere fixe, camere care se pot misca si camere cu infrarosu sau cu senzor de lumina ori de miscare.

Nu putem spune care sunt cele mai bune deoarece fiecare poate sa corespunda unor anumite nevoi. Cert este ca ai posibilitatea cu aceste camere de supraveghere sa mentii siguranta, insa totodata foarte multi oameni acuza si de privare de intimitate. Asa este, dar marile magazine sau detinatorii de camere de luat vederi, aduc de regula la cunostinta clientului care intra ca “aceasta unitate este supravegheata cu camere video”. Iar anuntul nu este postat ca sa fiti feriti de furturi sau doar ca sa stiti ca nu trebuie sa faceti ceva gresit, ci ca sa stiti ca sunteti supravegheati si este un fel de permisiune de invadare a intimitatii omului.

1 comment:

  1. Foarte util articolul despre camere de supraveghere. Ar trebuii sa veniti si cu informatii legate de camere ip.

    ReplyDelete