De ce barfesc oamenii

Sunt curioasa sa aflu raspunsul la aceasta intrebare. Da, recunosc, eu barfesc. Nu mereu asa din cand in gand. Cred ca femeile s-au nascut cu talentul asta. Nu toti o numesc barfa. Unii imi mai spun si vorbit pe la spate. E ok, sa barfesti atat timp cat nu depasesti unele limite. Adica, ma refer la faptul ca daca, Marioara din deal, ti-a zis ca s-a iubit cu Ion din vale, tu nu te apuci sa urli pe la toti vecinii ce a facut ea. Stii de ce? Fiindca la un moment dat roata se va intoarce.

Si nu cred ca doar femeile barfesc. Si barbatii fac lucrul asta. Poate nu la fel de mult ca noi, dar il fac. Diferenta e, ca noi o facem cam mereu, iar ei, o fac la o bere, in general. Barfa asta, uneori poate scoate ce-i mai rau din tine. Ca daca esti turata rau pe acea persoana de care vrei sa barfesti, poate spui lucruri care nu sunt chiar adevarate. Ca unele barfe mai sunt si inflorite, adaugite, colorate. Cum vreti voi sa numiti aceasta exagerare.

Barfa e peste tot. La magazin, la serviciu, la coafor, chiar si la tine acasa.  Nu cred ca nu vorbesc partenerii de viata intre ei, despre ce a facut x coleg la munca.

No comments:

Post a Comment