Cate backlink-uri are site-ul meu

Numarul backlinkurilor poate spune destul de multe despre un site, acesta fiind un factor important de luat in seama cand dorim sa decidem valoarea unui site (insa nu cel mai important si in niciun caz decisiv).

Desi, teoretic, cu cat ai mai multe backlinkuri cu atat ai sanse mai mari sa rankezi in Google, atunci cand verifici acest numar este extrem de important sa analizezi backlinkurile si sa vezi cat sunt de relevante (cate dintre ele vin de pe domenii unice, ce anchor text au, daca sunt dofollow sau nu si, bineinteles, de pe ce tip de siteuri vin si ce valoare au aceste siteuri).

Utilizand toolul Backlink Checker nu numai ca afli cate backlinkuri are un site, dar afli si numarul lor de domenii unice, de ip-uri (inclusiv class c), de imagini, de redirectari, de siteuri .edu/.gov si cate au tagul dofollow.

Poti folosi acest tool pentru a analiza atat siteurile tale, cat si ale concurentilor. Astfel, poti face diferenta de valoare intre siteuri. Poti fi surpins sa afli ca un site cu 1.000 linkuri poate avea o valoare mai mare decat unul cu 5.000 linkuri (asta pentru ca primul site primeste linkuri de pe siteuri relevante, cu anchor text diversificat ori pe brand, fiind dofollow, in timp ce al doilea siteuri primeste foarte multe linkuri nofollow, majoritatea de pe siteuri irelevante si cu anchor text identice - ceea ce poate a adus si o penalizare).

Un avantaj al acestui tool este ca poti afisa pe siteul tau cate backlinkuri are acesta. Poti adauga un badge, precum urmatorul:
Backlink checker to monitorbacklinks.com

No comments:

Post a Comment