Pilotii forati onshore au aplicatii diverse si sunt simplu de realizat

Cu diverse diametre si lungimi pilotii forati sunt elemente de baza pentru o fundatie rezistenta si capabila sa suporte greutati mari si presiuni uriase. Pilotii de acest tip se toarna in gauri forate, prin betonare, sunt foarte rezistenti in timp, pot directiona sarcinile prea mari de la suprafaata spre zone ale solului care sunt mai stabile. Una dintre cele mai simple aplicatii ale unor piloti onshore forati este crearea unui sistem de sprijinire pentru excavatii adanci, cu taluz vertical. 

De asemenea se poate asigura si impermeabilitatea daca se vor utiliza pilotii secanti, peretii construiti pe pilotii secanti se pot arma cand avem incarcari mari, pentru o rezistenta mai buna a fundatiilor. Pilotii onshore forati asigura etanseitatea si rezistenta mai ridicata de-a lungul timpului, pilotii de extractie din beton turnati in santier sunt ideali pentru sustinerea solului si rezolvarea problemor ce decurg din transportarea incarcaturilor grele transmise de structura. 

Diametrul unor piloti onshore forati poate fi oricat de mare, se ajunge si la 2500mm sau mai mult, adancimile la care se pot folosi depasesc 60 m, pilotii sunt specifici fundatiilor podurilor sau cladirilor inalte si complexelor industriale masive, unde sunt mii de tone suportate de fundatii. Solul este sustinut si in cazul sapaturilor, fundatia va rezista la uzura mult mai bine, nu vor exista probleme de instabilitate structura pe toata perioada exploatarii cladirilor sau structurilor de deasupra. 

Firmele producatoare de piloti de acest tip asigura si consultanta specializata, realizare cu instrumente si utilaje profesionale si expertiza pentru orice lucrare efectuata. Preturile pentru piloti forati pot varia in functie de grosime, diametru, lungime si tipul de sol si structura care va sta deasupra lor, armatura si betonarea sunt cele mai costisitoare, fiind si elementele care asigura stabilitatea si calitatea pilotilor forati. Pentru mai multe detalii despre pilotii forati si oferte puteti vizita oricand site-ul oficial Terratest.

No comments:

Post a Comment