Urmeaza un curs barman si poti obtine cel mai fain job

Cand ai fost ultima data intr-un pub sau intr-un local? Poate acum doua seri, poate acum cateva luni, poate chiar astazi. Indiferent cand ai petrecut cateva minute bune in compania celor dragi sau a prietenilor ai fost servit cu cele mai bune si mai spectaculoase bauturi de catre un barman, omul care parca iti cunoaste dintr-o privire starea de spirit si prepara la cerere cel mai bun cocktail pe care l-ai baut vreodata.

Daca te pricepi destul de bine la bauturi si stii cum sa le asociezi corect pentru a prepara bauturile pe care toata lumea le adora atunci un curs barman este tot ce ti-ai putea dori. Barmanii castiga destul de bine, munca este una placuta, interactiunea cu cei din jur este foarte placuta, poti sa inveti destul de multe despre diverse bauturi si cum pot sa devina extraordinare daca sunt puse intr-o combinatie incendiara. In plus lucrezi intr-un mediu placut, poti sa faci chiar si spectacol cand prepari niste cocktailuri delicioase. La Logics, Centru de Pregatire Profesionala cu peste 10 ani experienta, poti gasi curs barman cu diploma de atestare recunoscuta de Ministerul Muncii, cel al Eductiei si ANC. Intrucat se presupune ca un astfel de curs este o specializare cei care vor sa se inscrie trebuie sa dovedeasca ca au o calificare in meseria de ospatar. Structura cursului este una standard, cu teorie si practica, cursul este flexibil, orarul poate fi personalizat, se vor invata elemente esentiale precum preluarea comenzilor sau servirea la bar.

Nu vor lipsi din curs nici notiunile legate de comunicarea cu clientii sau cu ceilalti colegi, de curatarea si depozitarea obiectelor de inventar sau cele legate de pregatirea bauturilor de tot felul, dupa retete clare. Si pentru ca un barman trebuie sa fie un om foarte organizat, cursul va cuprinde si elemente de gestionare stocuri de bauturi si materie prima auxiliara, dar si pe cele ce tin de incasarea contravalorii serviciilor prestate. Intreg cursul va dura sase saptamani, la final se va primi o diploma recunoscuta la nivel national, astfel ca angajarea pe un post de barman va fi mult mai usoara.

No comments:

Post a Comment