Hotele telescopice, o alegere inspirata pentru o bucatarie profesionala la tine acasa

In orice bucatarie, profesionala sau obisnuita, mirosurile si aburul sunt doua elemente care nu lipsesc si ne pot face viata destul de grea daca petrecem destul de mult timp preparand diverse mancaruri. De ele putem scapa foarte simplu astazi prin utilizarea unei hote telescopice, poate cea mai buna si mai eleganta hota de pe piata de profil.

Diferenta intre o hota obisnuita si una telescopica tine in primul rand de posibilitatea restrangerii sale si a suprafetei de absorbtie cand nu e folosita, dar si de versatilitatea sa in privinta pozitionarii in interiorul unor corpuri de mobilier de bucatarie. Hotele telescopice pot fi cu evacuare, filtrantre sau recirculare si mixte. Hotele cu evacuare scot mai eficient fumul si aburul din bucatarie, au capacitate de absorbtie mai mare, hotele filtrante sunt foarte simplu de instalat, folosind principiul de recirculare a aerului, au nevoie si ele de o nisa in zid pentru evacuarea mirosurilor neplacute si aburilor. In privinta capacitatii de absorbtie hotele telescopice trebuie sa tineti cont la achizitionare de volumul camerei in care se amplaseaza, intr-o ora ar trebui ca hota sa goleasca complet volumul de aer incarcat de abur si mirosuri.

Un alt factor care determina calitatea hotei telescopice este si filtrul absorbant, care poate fi din metal, mai simplu de utilizat, se schimba la doi ani, se curata cat de des posibil prin spalare, sau din materiale sintetice, schimbabil la doua luni. La cumpararea hotelor telescopice trebuie sa fiti atenti si la numarul de motoare, de preferat cele cu un motor puternic si nu foarte zgomotos, dar si la garantia oferita, de obicei peste doi ani la modelele mai scumpe.

Hotele telescopice se intretin usor, cand nu sunt folosite nu ocupa spatiu mare, rezista in timp la utilizare regulata, se pot inlocui piese sau filtre fara a necesita interventia unui specialist.

No comments:

Post a Comment