Colostrum Prime Life – imunitate din natura

Colostrul este fluidul vital pe care copilul sugar il primeste inca de la primele ore de viata de la mama sa, prin alaptare. Este cel care ii aduce copilului aportul de minerale si vitamine de care are mare nevoie si ii construieste in acelasi timp sistemul imunitar. Omul nu este singurul care ii poate oferi puiului sau acest lichid vital, inainte de aparitia laptelui propriu-zis, ci si alte mamifere, printre care si bovinele.

Atat colostrul uman cat si cel al bovinelor contine proteine, carbohidrati, grasimi, vitamine, minerale si anticorpi care ajuta organismul puilor - fie ca vorbim de puiul de om sau de pui ai altor mamifere – sa lupte cu virusii si bacteriile din mediul exterior pantecelui mamei. Nivelul de anticorpi pe care il contine colostrul este de 100 de ori mai mare decat nivelul de anticorpi continut de laptele obisnuit pe care copiii il primesc de la mame. Insa, din pacate nu toti copiii beneficiaza de avantajele uriase pe care le ofera alaptatul, atat in primele zile cat si mai tarziu. Pentru acestia, medicina traditionala ofera varianta unei formule cu extract de colostru, Colostrum Prime Life, ce contine colostru colectat de la vaci hranite cu iarba, in primele 12 ore dupa ce acestea fata si liofilizat la temperatura de -40 grade Celsius. Daca atunci cand spunem colostru spunem in primul rand imunitate copii, este de la sine inteles ca un produs precum Colostrum Prime Life este ideal pentru sanatatea si imunitatea atat a copiilor cat si a adultilor, fiind un redutabil imunomodulator, antiviral, antimicotic si antiparazitar, iar in plus previne recurenta infectiilor dentare si chirurgicale si reduce dezvoltarea microorganismelor patogene.

Acelasi Colostrum Prime Life se poate administra complementar in terapia antitumorala, fiind un produs ce reduce riscul metastazarii si induce apopotoza celulelor tumorale. De asemenea, este un redutabil antiinflamator in osteomielita, pancreatita, colita, dermatita, conjunctivita si un foarte bun cardiotonic, regenerand muschiul inimii si prevenind ateroscleroza coronariana. In lume foarte multi spotivi de performanta folosesc colostrul pentru a arde grasimile si a-si construi masa musculara dar si pentru cresterea vitalitatii si imbunatatirea performantelor sportive. Si este explicabil, caci Colostrum Prime Life stimuleaza arderea grasimilor si reduce formarea de noi celule ale tesuturilor grase. Un alt punct forte pentru Colostrum Prime Life este acela ca reface toate tesuturile organismului, grabeste videcarea leziunilor, arsurilor, ulcerelor, a leziunilor cerebrale, a paradontozei si reface masa musculara.

De asemenea, in boala Parkinson, Alzheimer, in scleroza laterala amiotrofica si in degenerescenta cerebrala stimuleaza regenerarea celulelor nervoase, creste capacitatea de concentrare si de memorare si este un foarte bun antidepresiv. O capsula de Colostrum Prime Life, de la http://cufarulnaturii.ro contine in afara de colostru, si imunoglobulina, lactroferin, factor de crestere neuronala, factor de crestere epiteliala, factor de crestere pentru fibroblaste, receptori de insulina, angiogenin, glicoproteine, lactalbumine, vitamina A si E, minerale, citokine, acid orotic, oligozaharide, glicoconjugate si lizozom. Si tot la capitolul avantaje retinem faptul ca produsul nu contine hormoni anabolizanti, antibiotice si pesticide, toxice pentru organism si temute de catre cei care vor sa duca o viata sanatoasa.

No comments:

Post a Comment