Rusii se pregatesc pentru 2014

Jocurile Olimpice din 2014 vor avea loc in Rusia. Mai precis, acestea se vor tine la Soci.

In Rusia, pentru aceste Jocuri Olimpice, nu se antreneaza doar sportivii de inalta performanta care tanjesc sa castige medalii de aur in 2014, ci intreaga tara. Un experiment ce incanta prin inovatie, creativitate si unicitate a fost pus in aplicare in tara care va gazdui Jocurile Olimpce de anul viitor.

Acest experiment a fost amplasat la metrou. In Rusia poti sa calatoresti gratis cu metroul daca esti dispus sa te antrenezi pentru jocurile Olimpice. Pentru 30 de genoflexiuni, pe care trebuie sa le faci in fata unui aparat, vei primi o cartela cu care poti trece fara probleme de aparatele de la metrou.

Acest experiment a fost luat cu asalt de calatori. Incantati de propunere si de faptul ca pot economisi niste bani, acestia nu ezita a se antrena pentru Jocurile Olimpce care vor avea loc in tara lor in 2014.
Impreuna cu sportivii, acesti cetateni care aleg sa participe la experiment, cladesc o tara mai sanatoasa, dand un exemplu pozitiv celor care renunta la sport in favoarea jocurilor pe calculator sau a altor obiceiuri ce favorizeaza obezitatea.

No comments:

Post a Comment