Loturi de casa

Intr-o perioada in care preturile pe piata imobiliara sunt in continua scadere, nu cred ca este hazardat sa spun ca ar fi perfect pentru cei cu fonduri si dornici sa isi construiasca o casa sa iasa din umbra si sa faca achizitii. Desi mai devreme am spus ca ar fi timpul pentru cei cu fonduri, trebuie sa mentionez totusi ca si pentru cei care nu au suficienti bani deja pusi deoparte un astfel de vis poate deveni realitate. Este drept ca este mult mai dificil , dar exista si varianta unui credit imobiliar, care ar trebui sa acopere costurile de constructie. 
Desi preturile terenurilor scoase la vanzare sunt mult mai scazute decat acum cativa ani, este drept ca si majoritatea terenurilor au suprafete mari, deci pretul total nu este tocmai unul mic. Pentru cei cu bani mai putini exista destul de multi investitori care achizitioneaza sau au achizitonat terenuri mari, iar acum le-au parcelat si le vand ca si loturi de casa. In momentul actual daca nu aveti pretentii prea mari legate de zona in care va veti construi viitoarea casa, si nici nu va deranjeaza ca zona este in dezvoltare, puteti gasi terenuri in jurul Bucurestiului care pornesc si de la 5000 de Euro. 
Desi pretul este incredibil de atractiv, va recomand sa cititi cu atentie toate anunturile cu loturi de casa si sa analizati bine toate documentele pentru ca unele oferte sunt de fapt tepe. 
Un alt aspet important este verificarea distantei intre lotul pe care vreti sa il achizitionati si utilitati. O distanta prea mare fata de utilitati poate duce la cumularea de costuri insemnate, iar in final afacerea sa nu mai fie una profitabila. Este clar ca exista foarte multe aspecte la care trebuie sa fii atent cand iei o astfel de decizie, iar documentarea temeinica si rabdarea sunt din punctul meu de vedere cele mai importante atuuri cu care trebuie sa te inarmezi in aceasta aventura.

No comments:

Post a Comment