Ce isi doreste orice posesor de website sau de blog? Trafic, cat mai multi useri si sa castige si un ban pe seama site-ului, sa se discute despre el. Dar, pana la implinirea tuturor acestor dorinte e cale lunga de urmat, ore intregi de petrecut in fata monitorului si ceva banuti investiti, pentru ca, nu-i asa „dai un ban, da’ stai in fata”-aici, in topul cautarilor returnate de Google. Si daca tot am amintit de investitii, una strategica ar fi in optimizarea SEO a site-ului sau a blogului, cu ajutorul unei firme care va pune la dispozitie servicii de marketing si optimizare pentru motoarele de cautare.
O astfel de firma este si DexterSeo (http://dexterseo.ro/), una dintre cele mai bune si mai serioase agentii full-service de pe piata de profil, cu cele mai mici preturi. In principal, DexterSeo va avea grija de modul in care sunt clasate paginile blogului sau website-ului in motoarele de cautare. Pentru aceasta, printre altele poate fi folosit atributul rel = „nofollow” in cazul acelor link-uri care nu prea sunt importante, pentru ca page rank-ul sa nu piarda timpul cu ele. Cateva exemple sunt cele de tip „Mai multe”, „Continuarea articolului”, „Contact”, in general un fel de cuvinte cheie pentru purtarea userului prin site, de ghidaj. Alta metoda eficienta de optimizare SEO e si folosirea textelor ancora atent alese pentru un link intern sau crearea de etichete ALT, insotite de descrieri, la imaginile din interiorul textelor postate pe site. Link-urile prietenoase, optimizate pentru motoarele de cautare, fara fel de fel de caractere ciudate si spatii goale sunt la fel de importante ca utilizarea cratimelor si evitarea sublinierii in linkuri-de preferat e cratima, iar sesion ID-ul in link-urile site-ului e interzis. Sticky posts, postarile care raman mereu in primele afisari si tag clouds, „norii de tag-uri” usor de utilizat, descrierile categoriilor, posibilitatea abonarii la RSS si particularizarea RSS-ului sunt alte tehnici pe care DexterSeo le-ar putea aplica in optimizarea SEO a website-ului dvs.
Pe de alta parte, nu sunt preferate subdomeniile, ci subdirectoarele, link-urile catre subdomenii fiind mai prost vazute si asta pentru ca apar in motorul de cautare ca domenii diferite. Si cel mai important, un lucru pe care nu-l poate face echipa de specialisti SEO, insa il puteti face dvs.: actualizati site-ul cu un continut cat mai interesant si mai bine structurat. Astfel, motoarele de cautare vor reveni zilnic pe site-ul dvs. si veti aparea mai sus in rezultatele returnate.
No comments:
Post a Comment