Managementul stresului sub coordonarea unui specialist este o etapa necesara in viata oricarui angajat

Trebuie sa recunoastem, ritmul in care traim nu este cel ideal. Avem locuri de munca unde suntem nevoiti sa stam si peste program, avem sarcini tot mai dificil de dus la indeplinire, viata de acasa nu este nici ea perfecta. Cand nu mai reusim sa le facem pe toate exact asa cum ne dorim apare si stresul. Stresul este foarte greu de controlat mai ales daca nu mai poti impaca viata privata cu viata de la locul de munca, cand tinzi sa petreci ore in sir in fata calculatorului lucrand tot pentru job, chiar daca esti acasa. In acest punct managementul stresului este singurul care ne poate ajuta sa avem o viata normala si linistita.

Prin managementul stresului se stabilesc situatiile care duc la aparitia stresului, sunt controlate mai bine, tehnicile de relaxare sunt intelese si folosite pentru a limita efectele stresului. Stresul interpersonal si ocupational mai bine gestionat, eliberarea de diverse dependente, gestionarea situatiilor complexe, iata doar cateva avantaje ale managementului stresului. Pentru rezultate optime acest tip de management trebuie coordonat si supravegheat de un expert cu experienta, cum este de pilda si Roxana Muresan coaching professionist, care poate identifica rapid cel mai bun parcurs in sedintele sustinute. Performanta si productivitatea la locul de munca vor fi mai bune in urma unor sedinte de stres management, disponibilitatea pentru exercitiile fizice va creste si ea. Managementul stresului este de mare ajutor si pentru a avea un echilibru mai bun atat la locul de munca, cat si in viata de familie, fara prea mult efort. Roxana Muresan coaching are peste 20 de ani de experienta, sedintele sunt personalizate, adaptate fiecarui client, sunt interactive si invatarea este prin excelenta dinamica.

Dupa ce se termina programul si sedintele se ofera si consultanta pe e-mail vreme de 30 de zile, Roxana Muresan are Coach Certificat Coaching and Leadership International Inc. (Canada), este Consultant Acreditat Human Synergistics si Membru International Coach Federation. Rezultatele obtinute vor fi vizibile inca de la primele sedinte, veti observa o schimbare in bine si veti capata si o mai mare incredere in propriile forte.

No comments:

Post a Comment