Cum sa ne facem unghiile vara?

Vara este destul de greu sa tii pasul cu toate din moda mai ales pentru ca tendintele sunt variate si ele par sa se modifice de la o zi la alta. Iar unghiile trebuie sa beneficieze de o oja semipermanenta de exemplu Gelaze, aceasta fiind o linie speciala de gel pentru unghii creata in Statele Unite ale Americii sub marca China Glaze. Paleta de culori este atent selectata dintre cele mai populare nuante ale lacurilor de unghii China Glaze si contine culori moderne, uimitoare, cu o formula 100% gel care include si stratul de baza.

Acum este posibil sa iti faci o manichiura rezistenta in doar cativa pasi cu care sa te mandresti fara sa dai gres. Iata ce pasi trebuie sa urmezi ca sa ai o manichiura perfecta:  pregatesti unghia pentru aplicare, adica trebuie sa impingi cuticulele, dai usor cu pila pe suprafata unghiei si deshidratezi, aplici un strat subtire de Base in One adica gelul colorat in nuanta pe care tu o doresti, si apoi trebuie lasat la sucat 30 de secunde in lampa LED sau 2 minute in lampa UV. Repeti procesul cu stratul al 2-lea cu atentie sa acoperi toata zona dorita si sa nu atingi cuticulele. Aplici apoi un strat subtire de Gelaze Top Coat si usuci 30 de secunde LED sau 2 minute UV.  Stergi dupa toti acesti pasi unghiile cu solutie Gelaze Cleanser pentru a elimina reziduurile lipicioase fara a matui manichiura. Iar atunci cand vrei sa o indepartezi trebuie sa faci urmatorii pasi pentru a avea unghile curate: cu o pila care sa aiba o granulatie de 150 sau 180, zgarii sigiliul adica stratul protector de top coat, impachetezi unghiile cu folie imbibata cu solutia Gelaze Remover si lasi la inmuiat 10 minute.

Daca este necesar poti suplimenta timpul de inmuiere cu inca 5 minute, apoi cu ajutorul impingatorului de cuticule sau cu un betisor din portocal indepartezi gelul de pe unghii.

Londonezii au rupt gura targului: comercializeaza ceai la preturi astronomice

In tarile asiatice si in Marea Britanie, ceaiul e la mare cautare, fiind foarte multe traditii legate de servitul savuroasei bauturi si legende care mai de care mai interesante. Nu mai departe de Londra, iubitorii de ceai pot sa fie fericiti, dar si curiosi. Intr-un loc cu specific chinezesc din Londra cineva a avut ideea sa lase niste frunze sa se macereze natural timp de mai bine de 80 de ani.

Pretul cerut pentru a pune de cateva cani de ceai de felul asta e de aproape 250 de euro, insa nu e chiar asa de mult daca ne gandim ca arborele chinezesc Da Hong Pao se gaseste pe munte si e greu de ajuns la el si poate si mai greu de cules-culesul e permis doar in anumite perioade din an. Ca sa va faceti o idee despre ce gust are ganditi-va la ceaiurile Oolong, un brand renumit pentru bauturile aromatice deosebite. Prima data cand s-a servit un astfel de ceai extraordinar a fost prin secolul al XVIII-lea, cand era la putere dinastia Qing. Imparatul, „Regele Ceaiului, cum i se spunea, a fost cel care a venit cu ideea unui nume pentru licoarea atat de buna si de racoritoare. Pe vremea aceea doar cele mai importante personalitati care veneau la imparat aveau liber la bautul unei astfel de bauturi deosebite. O alta legenda care a circulat despre originea ceaiului a fost una potrivit careia imparatul, ca recompensa pentru ca si-a vindecat mama a pus pe copacul din frunzele caruia a facut ceaiul tamaduitor niste robe rosii, de unde si un alt nume al ceaiului. De preferat sa-l beti foarte fierbinte, pentru ca frunzele bagate la cuptor si lasate o perioada isi vor lasa aroma sa va invadeze intreg corpul.

La aceste beneficii contribuie si procesul de maceratie vreme de 80 de ani care accentueaza aroma si calitatile benefice ale ceaiului. Daca veti ajunge in Londra in perioada urmatoare nu ratati ceaiul despre care v-am vorbit, cel mai scump din lume. Il gasiti doar pe Baker Street…